Pogledajte ove prekrasne čilijeve paprike – modne u vijence.

Pogledajte ove prekrasne čilijeve paprike – modne u vijence.

A sada znamo da možete uključiti i isključiti gene – to je uzbudljivo vrijeme u kojem smo trenutno. Dijeta koja se temelji na biljkama prati se u svakom sustavu bolesti, čak i multiple skleroze.

Kakav je vaš osobni stil prehrane?

Moje putovanje započelo je prije 10 godina. Moja supruga je doživotna vegetarijanka, ali odrasla sam jedući meso – ja sam s juga. Ne bi kuhala meso u našem domu, a ovo je započelo prije 25 godina. Kupila je, a ja sam tada jela meso samo izvan kuće. Ali moram čitati i raditi više stvari koje sam probao u svom vlastitom životu – plodove, povrće, orašaste plodove i žitarice – i uzeo sam ga korak dalje. Kad sam se osjećao loše, dodao sam ovo ili ono, i za sve loše stvari za koje je moje tijelo žuglo, našao sam zamjenu. Na primjer, volim koristiti paprike i puno okusa, kao i tangiranje stvari, i puno tekstura.

Moja supruga je velika u popravljanju zdravih stvari. Kod kuće jedemo puno sirove hrane; Trenirao sam se da zapravo volim sirove stvari. Ponovno sam napustio svoj mozak kako voljeti stvari poput sirovog kelja i zelenila. Također izrađujemo smoothieje iz svih vrsta dobrih stvari. Ušao sam u svoje pedesete i nisam toliko atletski kao što bih želio biti, ali svaki dan radim 45 minuta aerobne vježbe. Stvarno sam prigrlio zdravu prehranu i osjećam se bolje.

Expert Intervjui | Blog View commentave Komentar

Ostavite odgovor Otkaži odgovor

Vaša adresa e -pošte neće biti objavljena. Označena su potrebna polja *

Spremi moje ime, e -poštu i web mjesto u ovom pregledniku sljedeći put kad komentiram

Organic Cascadian Farm Tour u dolini Skagit, WA

Sharon Palmer

objavljen 4. studenog 2016.

Ažurirano 13. listopada 2020.

Imao sam nevjerojatno vrijeme u Washingtonu ovog tjedna na organskoj turneji Cascadian Farm. Toliko sam naučio o organskoj poljoprivredi, uključujući kako se proizvodi uzgajaju bez upotrebe pesticida, kako obnoviti tlo kroz poljoprivredu i povijest ove nevjerojatne kompanije za organsku hranu. Bilo je to posebno zabavno putovanje, jer sam se rodio i odrastao u Washingtonu, a bilo koji izgovor da se vratim na prekrasan pacifički sjeverozapad, sa moje je strane susreo se s Gleeom!

Tržnica Pike Place, Seattle

Naš obilazak farme započeo je u Seattlu – samo koraci udaljeni od povijesnog tržnice Pike Place. Imao sam sat vremena da tamo lutam oko nekih od najdražih progona i provjerim sezonske, lokalne proizvode.

Tržnica Pike Place, Seattle

Pogledajte ove prekrasne čili paprike – modni u vijence. Volio bih da sam se mogao uklopiti u svoj kofer kako bih ukrasio svoju kuhinju. Naravno, posljednja od heirloom rajčice jednako su lijepe, zar ne?

Tržište Pike Place, Seattle

Rainbow Peppers – tako lijepa i puna zdravih fitokemikalija i vitamina C

Tržište Pike Place, Seattle

Ovaj aranžman raskošnih proizvoda samo je morao biti izložen. Na ovom tržištu otvorenog zraka postoji toliko doista lijepih štandova za proizvode – od kojih sam desetljećima posjećivao. Seattle je toliko sretan jer ima umjerenu klimu s puno kiše i plodnog tla – što puno lijepih usjeva.

sitka i smreka, Seattle

Naša prva večera održana je u a Stvarno cool prostor u centru Seattlea, koji je uključivao nekoliko malih restorana koji su zajedno prepunili u skladišnom prostoru. Ovaj je restoran utjelovio lokalnu, sezonsku pacifičku sjeverozapadnu kuhinju u svoj svojoj slavi. Naš obrok započeo je tim kiselim voćem i povrćem, uključujući kiseli karfiol, kruške, jabuke, grožđe i masline. Tako neobično i aromatično!

Sitka i smreka, Seattle

U ovim restoranima bilo je puno opcija usredotočenih na biljke, poput ovih pečenih krumpira.

Sitka i smreka, Seattle

Ova salata bila je zvjezdana: pečena heirloom mrkva, metvica, tahini, kruške, rotkvice i orasi – s aromatičnom vinaigretom. Biljna nebo na tanjuru.

sitka i smreka, Seattle

Moj desert bio je ovaj nevjerojatan sorbet od jabuke s klizama jabuka i metvice. Sorbet za jabuke bio je gust s začinjenim jabukama, mnogo više od ledene, lagane podsjećanja na jabuke.

Cascadian Farm, Skagit Valley, Washington

Sljedećeg jutra, naša grupa je krenula za za Lijepa dolina Skagita, nekoliko sati od Seattlea. Izvorna kaskadna farma nalazi se u dolini Skagit, okružena planinama Kaskade, a hrani se ledenom rijekom. Pad kiše mnogo je viši u ovom dijelu sjeverozapada nego u Seattlu – u stvari se smatra umjerenom kišnom šumskom klimom.

Svaki put kada kupite kaskadijski proizvod poljoprivrednih gospodarstava u trgovini, i pogledate u Fotografija na torbi ili kutiji, vidite ovu farmu u dolini Skagit. I to je prava farma! Ovo je originalna farma – koja je sada sačuvana kao baština – i osnovao ga je Gene Kahn prije 40 godina, kada je imao samo 24 godine. Gene je bio strastven prema organskoj poljoprivredi i prirodi, pa je organski uzgajao ovo mjesto i postao pionir u pokretu organske poljoprivrede. Gene je kasnije prodao svoju farmu General Mills -u kako bi mogao donijeti organske proizvode u veće okruženje. Iako ova originalna farma baštine i dalje proizvodi organsku hranu, vrlo je mali doprinos kaskadijskim poljoprivrednim proizvodima, koji sada kupuje organsku hranu uzgajanu po cijeloj zemlji.

Farm Stand, Cascadian Farm, Skagit Valley, Washington < /P>

Originalno malo farme, koje je bilo izrađeno oko krivih drvnih greda kako bi stvorio ovaj ikonični lučni krov, vruće je turističko mjesto u dolini Skagit. Ovdje možete prestati kupiti organske proizvode, svježe napravljeni organski sladoled i vruću kavu ovdje. Osim toga, možete doći i na farmi na kaskadijskoj farmi.

jesensko postavljanje, kaskadna farma, dolina Skagit, Washington

Cascadian Farm bila je odjevena za jesen, uz ovo preslatko Strašilo u flasteru bundeve. Možete vidjeti krevete cvijeća koji su oprašivači za privlačenje pčela na usjeve – veliki dio organske poljoprivrede.

Pokriveni usjevi, kaskadna farma, dolina Skagit, Washington

Ovo je Posebni usjev za pokrov djeteline – još jedan bitan dio organske poljoprivrede. Kaskadijske farme poljoprivrednik Mike Peroni objasnio nam je koliko je važno osigurati da je svako prazno polje prekriveno pokrovnim usjevima koji obnavlja kvalitetu tla, poput djeteline, dok je uspavano prije sljedeće sadnje.

Fields borovnice, kaskadna farma, dolina Skagit, Washington

Evo polja borovnice u jesen – lišće postaje svijetlo zlatno i grimizno. Farmer Mike pokazao nam je kako se ti usjevi uzgajaju bez upotrebe sintetičkih gnojiva i nula pesticida.

polja borovnice, kaskadna farma, dolina Skagit, Washington

Slika savršen pogled na borovnice borovnice na baštini Cascadian Farm, koja vam daje priliku da naučite sve o organskoj poljoprivredi.

kompost, kaskadna farma, dolina Skagit, Washington

Farmer Mike pokazao nam je koliko je bogat njegov kompost , što oplođuje polja i nudi hranjive tvari usjevima. On drži veliku gomilu na farmi, gdje se dodaje organski materijal i miješa dok kompost ne bude spreman za nanošenje na polja.

Ručak na Cascadian Farm, Skagit Valley, Washington

Nakon našeg jutra na poljima, sjeli smo do rustikalnog, domaćeg ručka na kaskadijskoj farmi, tople juhe od povrća, vrućih peciva i salate od kelja.

Fotografije gena na originalnoj kaskadijskoj farmi, Skagit Valley, Washington

Na originalnoj farmi postojala je fenomenalna kolekcija starih vintage fotografija, datira uzoraka od 40 godina.

Spade uzorci, Cascadian Farm, Skagit Valley, Washington

Nakon ručka, gledali smo uzorke tla, uključujući sa šumskog dna, natkriveni pašnjak, farmu borovnice, natkriveni usjev, bez natkrivenog usjeva i staklenik. Zdravlje tla je toliko važno – tek počinjemo razumijevati biome tla, a očuvanje kvalitete tla događa se pažljivim upravljanjem zemlje.

kiwi bobice, kaskadna farma, dolina Skagit, Washington

Na farmi je u jesenskom poslijepodnevnom poslijepodnevnom popodnevu prekrasna mrlja kivija bobica bila zlatna. Odabrao sam neke od ovih ukusnih voća i ubacio ih pravo u usta!

kivi bobice, kaskadna farma, dolina Skagit, Washington

Raste u podnožju planina, s romantičnim Postavljanje magle.

Rainbow na kaskadijskoj farmi, dolini Skagit, Washington

Oblaci su se razdvojili, a kašika je zaustavila kako bi nam dala dugu duge točno preko doline Skagit.

rezbarenje bundeve, kaskadna farma, dolina Skagit, Washington

kao dio naših svečanosti, urezali smo bundeve upravo na vrijeme za Noć vještica! Pokušao sam napraviti šarmantnu francusku djevojku s beretom – nisam siguran da sam postigao svoj cilj!

Ovenell’s Heritage Inn, beton, Washington

Nakon našeg obilaska organske farme, ostali smo u Oh, tako šarmantna Ovenell’s Inn, koji je povijesni ranč u dolini Skagit, sa sobama u gostionici i kabinama na šumovitom imanju. Imali smo nevjerojatnu večeru u obiteljskom stilu u gostionici.

Moje putovanje na kaskadijsku farmu bilo je zaista nadahnjujuće, jer sam saznao više o organskoj poljoprivredi i koliko je važno brinuti se za naše okruženje kroz bolje poljoprivredne prakse. Ako se nađete u dolini Skagit, obavezno planirajte posjet ovoj farmi.

Napomena: Sharon Palmer nije glasnogovornica ili plaćena savjetnica za kaskadijsku farmu. Pozvana je kao gost i članica medija kako bi prisustvovala ovoj turneji organske farme.

blog | putovanja i turneje na farmama prikaz komentara Uređaj

Ostavite odgovor Otkaži odgovor

Vaša adresa e -pošte. neće biti objavljen. Označena su potrebna polja *

Spremi moje ime, e-poštu i web mjesto u ovom pregledniku za sljedeći put kad komentiram

Plant Chat: Maggie Moon, MS, RDN Plant Chat: Debra Music, suosnivačica Theoa Čokolada

Post Navigacija

Biljni chat: Maggie Moon, MS, RDNPLANT CHAT: Debra Music, suosnivačica Theo Chocolate

Imao sam nevjerojatno vrijeme u Washingtonu ovog tjedna na organskoj kaskadnoj farmi. Toliko sam naučio o organskoj poljoprivredi, uključujući kako se proizvodi uzgajaju bez upotrebe pesticida, kako obnoviti tlo kroz poljoprivredu i povijest ove nevjerojatne kompanije za organsku hranu. Bilo je to posebno zabavno putovanje, jer sam se rodio i odrastao u Washingtonu, a bilo koji izgovor da se vratim na prekrasan pacifički sjeverozapad, sa moje je strane susreo se s Gleeom!

Tržnica Pike Place, Seattle

Naš obilazak farme započeo je u Seattlu – samo koraci udaljeni od povijesnog tržnice Pike Place. Imao sam sat vremena da tamo lutam oko nekih od najdražih progona i provjerim sezonske, lokalne proizvode.

Tržnica Pike Place, Seattle

Pogledajte ove prekrasne čili paprike – modni u vijence. Volio bih da sam se mogao uklopiti u svoj kofer kako bih ukrasio svoju kuhinju. Naravno, posljednja od heirloom rajčice jednako su lijepe, zar ne?

Tržište Pike Place, Seattle

Rainbow Peppers – tako lijepa i puna zdravih fitokemikalija i vitamina C

Tržište Pike Place, Seattle

Ovaj aranžman raskošnih proizvoda samo je morao biti izložen. Na ovom tržištu otvorenog zraka postoji toliko doista lijepih štandova za proizvode – od kojih sam desetljećima posjećivao. Seattle je toliko sretan jer ima umjerenu klimu s puno kiše i plodnog tla – što puno lijepih usjeva.

sitka i smreka, Seattle

Naša prva večera održana je u a Stvarno cool prostor u centru Seattlea, koji je uključivao nekoliko malih restorana koji su zajedno prepunili u skladišnom prostoru. Ovaj je restoran utjelovio lokalnu, sezonsku pacifičku sjeverozapadnu kuhinju u svoj svojoj slavi. Naš obrok započeo je tim kiselim voćem i povrćem, uključujući kiseli karfiol, kruške, jabuke, grožđe i masline. Tako neobično i aromatično!

Sitka i smreka, Seattle

U ovim restoranima bilo je puno opcija usredotočenih na biljke, poput ovih pečenih krumpira.

Sitka i smreka, Seattle

Ova salata bila je zvjezdana: pečena heirloom mrkva, metvica, tahini, kruške, rotkvice i orasi – s aromatičnom vinaigretom. Biljna nebo na tanjuru.

sitka i smreka, Seattle

Moj desert bio je ovaj nevjerojatan sorbet od jabuke s klizama jabuka i metvice. Sorbet za jabuke bio je gust s začinjenim jabukama, mnogo više od ledene, lagane podsjećanja na jabuke.

Cascadian Farm, Skagit Valley, Washington

Sljedećeg jutra, naša grupa je krenula za za Lijepa dolina Skagita, nekoliko sati od Seattlea. Izvorna kaskadna farma nalazi se u dolini Skagit, okružena planinama Kaskade, a hrani se ledenom rijekom. Pad kiše mnogo je viši u ovom dijelu sjeverozapada nego u Seattlu – u stvari se smatra umjerenom kišnom šumskom klimom.

Svaki put kada kupite kaskadijski proizvod poljoprivrednih gospodarstava u trgovini, i pogledate u Fotografija na torbi ili kutiji, vidite ovu farmu u dolini Skagit. I to je prava farma! Ovo je originalna farma – koja je sada sačuvana kao baština – i osnovao ga je Gene Kahn prije 40 godina, kada je imao samo 24 godine. Gene je bio strastven prema organskoj poljoprivredi i prirodi, pa je organski uzgajao ovo mjesto i postao pionir u pokretu organske poljoprivrede. Gene je kasnije prodao svoju farmu General Mills -u prostovit kontraindikacije Pročitajte cijelo izvješće kako bi mogao donijeti organske proizvode u veće okruženje. Iako ova originalna farma baštine i dalje proizvodi organsku hranu, vrlo je mali doprinos kaskadijskim poljoprivrednim proizvodima, koji sada kupuje organsku hranu uzgajanu po cijeloj zemlji.

Farm Stand, Cascadian Farm, Skagit Valley, Washington < /P>

Originalno malo farme, koje je bilo izrađeno oko krivih drvnih greda kako bi stvorio ovaj ikonični lučni krov, vruće je turističko mjesto u dolini Skagit. Ovdje možete prestati kupiti organske proizvode, svježe napravljeni organski sladoled i vruću kavu ovdje. Osim toga, možete doći i na farmi na kaskadijskoj farmi.

jesensko postavljanje, kaskadna farma, dolina Skagit, Washington

Cascadian Farm bila je odjevena za jesen, uz ovo preslatko Strašilo u flasteru bundeve. Možete vidjeti krevete cvijeća koji su oprašivači za privlačenje pčela na usjeve – veliki dio organske poljoprivrede.

Pokriveni usjevi, kaskadna farma, dolina Skagit, Washington

Ovo je Posebni usjev za pokrov djeteline – još jedan bitan dio organske poljoprivrede. Kaskadijske farme poljoprivrednik Mike Peroni objasnio nam je koliko je važno osigurati da je svako prazno polje prekriveno pokrovnim usjevima koji obnavlja kvalitetu tla, poput djeteline, dok je uspavano prije sljedeće sadnje.

Fields borovnice, kaskadna farma, dolina Skagit, Washington

Evo polja borovnice u jesen – lišće postaje svijetlo zlatno i grimizno. Farmer Mike pokazao nam je kako se ti usjevi uzgajaju bez upotrebe sintetičkih gnojiva i nula pesticida.

polja borovnice, kaskadna farma, dolina Skagit, Washington

Slika savršen pogled na borovnice borovnice na baštini Cascadian Farm, koja vam daje priliku da naučite sve o organskoj poljoprivredi.

kompost, kaskadna farma, dolina Skagit, Washington

Farmer Mike pokazao nam je koliko je bogat njegov kompost , što oplođuje polja i nudi hranjive tvari usjevima. On drži veliku gomilu na farmi, gdje se dodaje organski materijal i miješa dok kompost ne bude spreman za nanošenje na polja.

Ručak na Cascadian Farm, Skagit Valley, Washington

Contents